Fit&Food Camp – wyjątkowy obóz Melvit i Women's Health

Warszawa, 20 września 2018 r.

Firma Melvit SA, producent m. in. Trendy Lunch – zdrowych, łatwych do przygotowania mieszanek zbożowych konsekwentnie kontynuuje swoją komunikację opartą na zdrowiu. Od 10-13 września wspólnie z miesięcznikiem Women's Health zaprosił grupę kobiet do udziału w wyjątkowym prozdrowotnym projekcie - czterodniowym obozie Fit&Food Camp.

10 września w Hotelu Bacówka w Radawie rozpoczął się czterodniowy event organizowany wspólnie przez Melvit SA i miesięcznik „Woman’s Health”. Obóz dla aktywnych kobiet jest elementem działań komunikacyjnych firmy Melvit wokół zdrowego stylu życia i dobrej diety. Do udziału w przedsięwzięciu zaproszono kobiety, które chcą dbać o swoje zdrowie, wygląd i dobre samopoczucie.

W obozie wzięło udział 20 kobiet, które od poniedziałku do czwartku trenowały, gotowały, tańczyły i bawiły się, ale przede wszystkim czerpały wiedze na temat zdrowego stylu życia i właściwej diety.

Podczas obozu dziewczyny miały wsparcie wyspecjalizowanych trenerów, dietetyków oraz znanych blogerów specjalizujących się w różnych dziedzinach życia, m. in w kulinariach.

Uczestniczkom towarzyszyli ambasadorzy marki Melvit, w tym m. in.: Maja Sobczak, dietetyczka, publicystka, ekspertka w zakresie odżywiania, twórczyni kulinarnego bloga Qmamkasze.pl, Ula Somow, dietetyk, specjalistka w zakresie żywienia sportowców, a także redaktorki „Woman’s Health”.

Każdy dzień na obozie zaczynał się poranną rozgrzewką. W bogatym programie były liczne warsztaty kulinarne, treningi z trenerami personalnymi, wykłady dietetyczne, a także elementy rozrywki – wieczorne tańce i niekończące się kobiece rozmowy…

Podczas obozu było intensywnie, ale nie wyczerpująco – przyświecała mu idea, aby dobrze bawić, a nową wiedzę, umiejętności i doświadczenie zdobywać przy okazji.

Trendy Lunch to mieszanki zbóż łatwe i szybkie w przygotowaniu. Po ugotowaniu wystarczy je połączyć z ulubionymi dodatkami/ przyprawami i lunch gotowy. Mieszanki Trendy Lunch zawierają tylko naturalne składniki, są sycące i zdrowe. Doskonale sprawdzają się jako składniki sałatek, kotletów, farszów, dań jednogarnkowych i zup.